Visie & missie

Tri-Co's missie is: mensen & organisaties inspireren het beste van zichzelf te zijn. Dat lukt het beste als een persoon of een organisatie leeft, werkt en communiceert vanuit zijn of haar belangrijkste drijfveren, kwaliteiten en waarden. Daarin schuilt namelijk volgens mij de drijvende kracht van een individu, een team of een organisatie. Op de achterkant van mijn visitekaartje staat dan ook een filosofie waarin ik mijn levensvisie herken:

Wat er achter ons ligt

en wat er voor ons ligt,

is niets vergeleken met

wat er in ons ligt.

Ralph Waldo EmersonAuthenticiteit is hier het sleutelwoord. Daaronder versta ik dat je bent wie je bent en doet wat je belangrijk vindt op een manier die bij je past. Dat je gebruik maakt van je sterke eigenschappen om je doelen te bereiken. Mensen en organisaties die vanuit deze innerlijke kracht werken en leven, communiceren en presteren beter, zijn efficiënter en effectiever. Bovendien zijn zij geloofwaardig: ze stralen uit wie en wat ze eigenlijk zijn. Kortom: ze maken optimaal gebruik van dat wat hen het meest eigen is en zijn daarmee in mijn ogen authentiek.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen - op individueel, team- of organisatieniveau - de ingrediënten in zich heeft om authentiek te zijn. Ik help je graag om je bewust(er) te worden van deze ingrediënten èn ze optimaal in te zetten zodat je kunt communiceren, werken en leven vanuit je drijvende kracht.

Jacqueline Rijpma

groot_beeld