Over Jacqueline Rijpma

Bij Tri-Co is Jacqueline Rijpma je primaire aanspreekpunt. Jacqueline heeft jarenlange ervaring als (interim) communicatiemanager. Met een track record op het gebied van marketingcommunicatie, corporate in- en externe communicatie, reclame, p.r. en arbeidsmarktcommunicatie is zij een allround communicatieprofessional. Gaandeweg ontwikkelde zij meer en meer affiniteit met en voorkeur voor de vakgebieden interne en HR-communicatie. Tegenwoordig ligt haar focus dan ook met name op dit terrein.

Jacqueline is bovendien gediplomeerd coach/trainer met als specifieke aandachtsgebieden: management, persoonlijke effectiviteit en communicatie.

Vanuit deze beide disciplines begeleidt Jacqueline mensen en organisaties bij het stellen èn bereiken van hun doelen door middel van effectieve communicatie en (inter)actie.

Jacqueline is gericht op empowerment en noemt dit ook wel 'zelfsturend groeien'. Het resultaat van haar input moet er namelijk ook nog zijn nadat haar werk erop zit. Ze laat mensen en organisaties dan ook zelf nieuwe invalshoeken en mogelijkheden ontdekken waardoor ze bewustere keuzes maken en effectiever communiceren. Ze geniet het meest van haar werk als mensen de 'twinkle in the eye' krijgen.

Haar stijl kenmerkt zich door praktische resultaatgerichtheid, inlevingsvermogen, structuur en originaliteit. Ze weet snel tot de kern door te dringen en denkt in oplossingen. Ze biedt inzicht door te luisteren naar wat (niet) wordt gezegd, door directe en diepgaande vragen te stellen, feedback te geven, te spiegelen en te confronteren.

Mensen die met Jacqueline hebben gewerkt, noemen haar professioneel en deskundig. Ze geven aan dat Jacqueline duidelijkheid biedt en in staat is om draagvlak te genereren door het creëren van een veilige, open en opbouwende sfeer. Jacqueline beschikt over analytisch, onafhankelijk en overstijgend denkvermogen. Ze is direct, daadkrachtig en straalt tegelijkertijd rust uit.

Wil je meer lezen over Jacqueline en de manier waarop zij werkt? Lees dan verder bij de referenties.

Wil je het curriculum vitae van Jacqueline bekijken, klik dan hier.groot_beeld