Communicatiemanagement

Tri-Co is inzetbaar voor communicatieadvies en interim communicatiemanagement op het gebied van interne en/of HR-communicatie. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van:

  • Cultuurverandering
  • Internal branding
  • Medewerkersbetrokkenheid
  • Kernwaarden van de organisatie (definitie en implementatie)
  • Fusie/overname
  • Reorganisatie

Ik werk als communicatieadviseur of als interim communicatiemanager op strategisch, leidinggevend, coachend of operationeel niveau. 

Mijn hart gaat het snelst kloppen als ik me bezig mag houden met interne communicatie ter ondersteuning van verandertrajecten, verbeterprogramma's of cultuuromslagen. Dat neemt niet weg dat ik ook met veel plezier zorgdraag voor de 'gewone, dagelijkse' interne communicatie. Zolang ik maar beweging kan creĆ«ren. Ik geloof namelijk sterk in het idee dat interne communicatie een belangrijke bijdrage kan leveren aan het bereiken van de organisatiedoelstellingen en het motiveren van de medewerkers daarbij. 

Wanneer kun je mij inschakelen? Stel: je zoekt tijdelijke versterking of ondersteuning van de communicatiefunctie binnen jouw organisatie. Je wilt een afdeling (interne) communicatie opzetten. Je wilt de communicatie-afdeling of het -beleid professionaliseren of optimaliseren. Je wilt een communicatiestrategie laten ontwikkelen en implementeren. Je zoekt iemand die de medewerkers op de afdeling communicatie kan coachen in hun dagelijks werk. Bij al dit soort vraagstukken ben ik je graag van dienst.

Mijn inzet is dus op vele terreinen mogelijk. Meer weten over onze mogelijke aanknopingspunten? In een persoonlijk gesprek wissel ik daarover graag met je van gedachten.

groot_beeld